Beschrijving

Dr. Turbo Activator 200 mL

  • Oplosmiddel voor o.a. secondelijm en Cyaanacrylaatlijm
  • Verwijdert hars, vet en verf uit verschillende materialen
  • Een goede basis voor Turbolijm en Turbolijm Gel

Universeel lijmoplosser en reinigingsmiddel voor een krachtig resultaat. Geschikt voor het reinigen en verwijderen van industriële Cyaanacrylaatlijmen, maar ook van vette andere soorten, zoals secondelijm, verf, hars, etc. uit vele andere materialen. Ook geschikt voor textiel. Door het te lijmen oppervlak vooraf grondig te reinigen, hechten onze producten, zoals Dr. Turbo Primer Plus, turbolijm en turbolijm gel nog beter aan het te lijmen onderdeel. Unieke dop voor zuinig gebruik en houdbaarheid.

Gebruik Dr. Turbo Activator bij het verlijmen. Werkt uitstekend in combinatie met onze Turbolijm, lijmgel en borgmiddelen. Een activator helpt de uitharding te versnellen en brengt een betere hechting tot stand. Naast verlijmen wordt een activator vaak ook toegepast bij schroefdraadborging, schroefdraadafdichting, bevestigen en vlakafdichting.

Bij toepassingen op lage temperatuur (tussen 0 en 5 graden Celcius) of anaerobe lijm bij grotere spelingen, is het raadzaam een activator te gebruiken. Deze wordt in sommige gevallen zelfs voorgeschreven. Bij verlijming met gemodificeerde acrylaten, hebt u een activator nodig om het uithardingsproces te starten. Op het ene onderdeel brengt u de activator aan en op het andere onderdeel het gemodificeerde acrylaat. Het uithardingsproces begint zodra de twee onderdelen contact met elkaar maken.

Specificaties
Verkoopgrootte1
CAP incl. BTW21.95
Aantal in binnen-/omdoos10
EAN8718164500183
Heeft u een vraag over dit product?
Klantenservice
Klantbeoordeling
9.4
646 beoordelingen
Super service! Per ongeluk de verkeerde artikelen besteld. Even gebeld en dezelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen!
- Jens Geurts | 13-10-2019
Kiyoh