Beschrijving

De Blokzeep poot- en neusjeszalf is een ambachtelijk gemaakte, 100% natuurlijke, vegan en plasticvrije zalf voor de verzorging van de huid op de pootjes en neus van uw huisdier.

Beschrijving

De Blokzeep poot- en neusjeszalf is een unieke zalf, speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de huid op de pootjes en neus van uw huisdier. De zalf is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van chemische stoffen of schadelijke additieven. Hierdoor is de zalf veilig voor gebruik op de gevoelige huid van uw huisdier.

Een andere unieke eigenschap van deze zalf is dat ze volledig plasticvrij is en daardoor duurzaam. Dit betekent dat u een product koopt dat niet alleen goed is voor uw huisdier, maar ook voor het milieu.

Bovendien wordt de zalf ambachtelijk geproduceerd met zorg en aandacht voor kwaliteit. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u een hoogwaardig product koopt.

Tot slot is de Blokzeep poot- en neusjeszalf vegan en dierproefvrij en is de bijenwas vervangen voor 100% plantaardig candelillawas.

Specificaties
Verkoopgrootte6
CAP incl. BTW7,95
EAN6096215482490
Heeft u een vraag over dit product?
Klantenservice
Klantbeoordeling
9.4
646 beoordelingen
Super service! Per ongeluk de verkeerde artikelen besteld. Even gebeld en dezelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen!
- Jens Geurts | 13-10-2019
Kiyoh