Beschrijving

Last van fruitvliegjes? De Fruit Fly Ninja® fruitvliegjes vanger is de oplossing voor uw probleem. Deze vanger is 100% natuurlijk en milieuvriendelijk, zonder schadelijke bijwerkingen. Het gewenste resultaat is direct zichtbaar en dankzij het slimme productontwerp is de vanger gemakkelijk te gebruiken.

Met de Fruit Fly Ninja® fruitvliegjes vanger haalt u een product in huis dat zeer effectief is. De vanger bevat een aantrekkelijke vloeistof voor fruitvliegjes en werkt onmiddellijk. De ecologische lokstof is volledig vrij van giftige stoffen en de vanger is gemaakt van gerecycled plastic. De vanger wordt geleverd in een pack van 4 stuks.

De vanger is eenvoudig te plaatsen dankzij de handige kleefstrip aan de achterkant. Plaats de vanger dicht bij de plaats met de meeste overlast. Elke Super Ninja fruitvliegjesval gaat tot 30 dagen mee.

Houd er rekening mee dat Fruit Fly Ninja alleen werkt tegen fruitvliegjes, dus voor kleine zwarte vliegjes in de buurt van potplanten overweeg dan de aanschaf van de Plant Fly Ninja, de oplossing tegen rouwvliegen.

Specificaties
Verkoopgrootte10
CAP incl. BTW17,95
Aantal in binnen-/omdoos120
EAN8719325885972
Heeft u een vraag over dit product?
Klantenservice
Klantbeoordeling
9.4
646 beoordelingen
Super service! Per ongeluk de verkeerde artikelen besteld. Even gebeld en dezelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen!
- Jens Geurts | 13-10-2019
Kiyoh