Beschrijving

Dr. Turbo Primer Plus 10 mL

  • Primer voor een optimaal hechting van acrylaatlijm
  • Na enkele seconden kunt u de lijm aanbrengen
  • Makkelijk te verwerken dankzij het handige kwastje

Primer Plus zorgt voor een optimale hechting van turbolijm en turbolijm gel aan het te lijmen oppervlak. Voordat u begint met lijmen, kan het in sommige gevallen verstandig zijn het te lijmen oppervlakte voor te bereiden met Dr. Turbo Primer Plus. Uitermate geschikt voor gebruik van Cyaanacrylaatlijmen. Dankzij de primer verbetert de hechting op kunststoffen, p.e., p.p., siliconen en teflon. Vooraf reinigen met Dr. Turbo Reiniger zorgt voor een maximaal resultaat.

 

Verwerking
Iedereen die wel eens met Cyanoacrylaat lijmen heeft gewerkt, weet dat een groot aantal moderne materialen zoals, PP, PE, Teflon, Pet, Siliconen, etc. moeilijk of helemaal niet te verlijmen zijn.
Dr Turbo Primer Plus biedt nu de mogelijkheid om vele van deze materialen eenvoudig en goed te verlijmen. Door de veelzijdigheid en soorten van de materialen raden wij u aan vooraf het een en ander te testen.

Primer Plus met het in de schroefdop aanwezige kwastje op beide te verlijmen delen aanbrengen.
Bij zuigende materialen meer primer aanbrengen. Daarna 20 tot 30 seconden laten drogen.
Als de te verlijmen delen droog zijn, kunt u met het verlijmen beginnen. De lijm eenzijdig aanbrengen en rustig de te verlijmen delen samendrukken. Indien nodig kunt u nog iets corrigeren. Daarna met een lichte druk de delen nog even vasthouden. De overtollige lijm eventueel verwijderen met onze Dr. Turbo Reiniger/Oplosser.

Uitharding
De uithardingstijden voor siliconen is slechts enkele seconden. PE-PP: 2 tot 8 uur. PET: 3 uur. Volledige uitharding is ongeveer na 8 uur bereikt. U moet erop bedacht zijn, dat de trekkracht hoger is dan de schuifkracht.

Let op! De opgegeven waarden zijn gemiddelden en dienen slechts ter indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Als gebruiker blijft u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van schade. Wij raden u aan om vooraf altijd eerst een test uit te voeren. In sommige gevallen is dit zelfs noodzakelijk.

Houdbaarheid
Dr. Turbo Primer Plus kent voor zover bekend geen vervaldatum. Bij een droge en voor de zon beschutte donkere opslag in het afgesloten flesje, blijft het product zeer lang te gebruiken. Primer Plus is bestand tegen vorst en veroudering.

Specificaties
Verkoopgrootte1
CAP incl. BTW10.95
Aantal in binnen-/omdoos30
EAN8,72E+12
Heeft u een vraag over dit product?
Klantenservice
Klantbeoordeling
9.4
646 beoordelingen
Super service! Per ongeluk de verkeerde artikelen besteld. Even gebeld en dezelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen!
- Jens Geurts | 13-10-2019
Kiyoh