Beschrijving

RVS Cleaner 325 400 mL

  • Beschermt en intensiveert de glans
  • Gebruiksvriendelijk en effectief
  • Reinigt en beschermd rvs

RVS Cleaner 325 is een hoogwaardige poetsolie om onderdelen van roestvrijstaal mee te reinigen en te beschermen. Het product is corrosie werend en geeft een mooie glans. Te gebruiken voor alles wat blinken moet. Hierbij kunt u denken aan roestvrijstalen afzuigkappen, fornuizen, kookeilanden, handgrepen, etc. Voorkomt vingerafdrukken, vuil en vet op RVS. Door de unieke receptuur wordt na reiniging een dunne beschermde film gevormd, die het opnieuw aanhechten van stof en vuil effectief tegengaat. Het product bevat geen schuurmiddelen, waardoor krassen worden voorkomen. Dr. Turbo RVS Cleaner 325 dun op het oppervlak aanbrengen met een schone pluisvrije doek of een stuk keukenpapier goed uitwrijven. Het resultaat is verblindend.

 

Verwerking
Voor het gebruik op een niet zichtbare plaats testen, bijvoorbeeld bij pvc en gekleurde stoffen.
De plek die moet worden schoongemaakt met de reiniger/oplosser bevochtigen en na een inwerktijd van 5 à 10 minuten de lijmresten met een doek verwijderen. Bij stoffen meerdere keren opbrengen en langere tijd laten inwerken. Daarna met water goed uitspoelen. Voor gevoelige materialen zoals pvc en textiel kunt u de reiniger 1:1 met water verdunnen.

De ideale temperatuur om de lijm e.d. te verwijderen ligt tussen de +20 °C en de +40 °C. Huidcontact voor langere tijd vermijden. Handen na gebruik goed met zeep en water wassen. Flesje goed afsluiten en buiten bereik van kinderen houden.

Gevaar! Veroorzaakt ernstig oogletsel. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming en gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de ogen voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen. Indien mogelijk blijven spoelen. Onmiddellijk een anti-gifcentrum of een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Let op! De opgegeven waarden zijn gemiddelden en dienen slechts ter indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Als gebruiker blijft u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van schade. Wij raden u aan om vooraf altijd eerst een test uit te voeren. In sommige gevallen is dit zelfs noodzakelijk.

Houdbaarheid
Dr. Turbo Reiniger/Oplosser kent voor zover bekend geen vervaldatum. Bij een koele droge en voor de zon beschutte donkere opslag in het afgesloten flesje, blijft het product langer bruikbaar. Wij raden aan het product in de koelkast te bewaren.

Specificaties
Verkoopgrootte1
CAP incl. BTW14.95
Aantal in binnen-/omdoos12
EAN8,72E+12
Heeft u een vraag over dit product?
Klantenservice
Klantbeoordeling
9.4
646 beoordelingen
Super service! Per ongeluk de verkeerde artikelen besteld. Even gebeld en dezelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen!
- Jens Geurts | 13-10-2019
Kiyoh