Beschrijving

Dr. Turbo TM11 Borgmiddel 10 gram

  • Laagvast borgmiddel voor lichte demonteerbare draadverbindingen
  • Zorgt voor een stevige en blijvende borging
  • Binnen 30 seconden handvast, na 12 uur op eindsterkte
  • Kleur; rood

Laagvast borgmiddel met een perfecte hechting (één component lijm). Voor het lijmen, dichten en zetten van schroefdraadverbindingen. Geschikt voor alle schroefdraadsoorten, voegen, lagers en buisverbindingen. Het materiaal reageert pas als de delen op elkaar zijn aangesloten. Anaerobe vloeibare kunststoffen reageren niet bij combinaties van metaal-kunststof. In dit geval moet u een anaerobe activator (versneller) gebruiken.

Het te borgen oppervlak vooraf reinigen met Dr. Turbo Reiniger zorgt voor een maximaal resultaat.  Eenvoudig te demonteren met de hand of normaal gereedschap. Goed hechtend en temperatuurbestendig van – 50 °C tot + 150 °C. Het product is geschikt voor alle metalen, inclusief passieve materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium en oppervlakte behandelde materialen. In mal gegoten kunststoffen kunnen reageren en breken. Ons advies is om vooraf altijd eerst een test uit te voeren.

Specificaties
Verkoopgrootte1
CAP incl. BTW9.95
Aantal in binnen-/omdoos20
EAN8,72E+12
Heeft u een vraag over dit product?
Klantenservice
Klantbeoordeling
9.4
646 beoordelingen
Super service! Per ongeluk de verkeerde artikelen besteld. Even gebeld en dezelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen!
- Jens Geurts | 13-10-2019
Kiyoh