Beschrijving

Dr. Turbo Verzorgende Handreiniger 20 ml.

Hygienische handspray in handige reisverpakking. Reinigende handspray met verzorgende eigenschappen. Door het compacte formaat past deze handreiniger eenvoudig in de handtas of in het dashboardkastje van de auto. Dr. Turbo Verzorgende Handreiniger verfrist niet alleen, het houdt ook de zuurgraad van uw huid in goede conditie.

Dit middel is geschikt voor de het reinigen van de huid (handen) in o.a. de gezondheidszorg, pedicurepraktijken, schoonheidssalons en nagelstudio’s. Gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden.

Beknopte gebruiksaanwijzing

Dr. Turbo verzorgende handreiniger is een gebruiksklare vloeistof die onverdund gebruikt dient te worden. De te verzorgen huid eerst reinigen en goed afdrogen. Vervolgens de reiniger op de handen aanbrengen d.m.v. het spuitje aan de bovenzijde. Zoveel aanbrengen, dat de behandelde huid gedurende de inwerktijd (minimaal 30 sec.) vochtig blijft. Vervolgens de huid laten drogen.

Specificaties
Verkoopgrootte18
CAP incl. BTW3.99
EAN8718164500343
Heeft u een vraag over dit product?
Klantenservice
Klantbeoordeling
9.4
646 beoordelingen
Super service! Per ongeluk de verkeerde artikelen besteld. Even gebeld en dezelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen!
- Jens Geurts | 13-10-2019
Kiyoh