Kleuren
Seizoen
Thema
Prijs
Min: €0
Max: €2000

Groothandel in hout artikelen

Op zoek naar houten impulsartikelen met een persoonlijke touch? Houten artikelen zijn eenvoudige producten om mee te nemen, zien er  aantrekkelijk uit en zijn ook nog eens een mooi gebaar om iemand een hart onder de riem te steken of te bedanken. Ontdek het ruime assortiment aan houten hartenwensen, wenskaarten, bloemstekers en nog veel meer..

Lees verder

Hout artikelen; een impulsartikel met een persoonlijke tintje

Tijdens het winkelen dwalen gedachten af. Houten impulsproducten helpen klanten mooie momenten te overdenken en te waarderen. Een houten wenskaart met een persoonlijk bedankje of een houten fotolijst voor het inlijsten een dierbare foto zijn dan fijne impulsproducten om herinneringen te koesteren of een persoonlijk dankwoord uit te spreken. Een mooie kans voor u als ondernemer! Onze houten impulsartikelen bieden een mooie manier om uw omzet te verhogen. 

Ontdek ons assortiment aan houten impulsartikelen:

De presentatiemogelijkheden van hout artikelen 

Vrijwel al onze houten impulsartikelen kunnen geleverd worden in een aantrekkelijk presentatie display. Hierdoor komen de houten artikelen goed tot zijn recht in uw winkel. Een goede presentatie van impulsartikelen maakt het voor klanten aantrekkelijk om een impulsartikel mee te nemen in de winkelwagen. 

Vlot B.V. doet u graag een passend voorstel om houten artikelen in uw winkel te presenteren. Indien gewenst ontzorgt Vlot B.V. u ook bij de daadwerkelijke inrichting van de displays. 

Koop een presentatie display met houten wenskaarten ideaal om een persoonlijke boodschap over te brengen. Of kies voor een hartenwens met bijzondere teksten.

Hout artikelen kopen bij groothandel Vlot B.V.

Hout artikelen kopen voor in uw winkel, tuincentrum of doe-het-zelf-zaak?

Vlot B.V. is dé groothandel in hout artikelen. Bij Vlot B.V. geniet u van de volgende voordelen:

  • Breed assortiment aan impulsartikelen van gereedschap tot aan persoonlijke verzorgingsproducten;
  • Aantrekkelijke presentatiemogelijkheden voor vrijwel alle impulsartikelen
  • U ontvangt gegarandeerd een goede prijs op ons assortiment impulsartikelen. Dit maakt het voor u als ondernemer een aantrekkelijke investering;
  • We geven graag advies (op locatie), waarbij we u graag voorzien van een passend voorstel;
  • Wij heten niet voor niets Vlot. Bij Vlot B.V. bent u verzekerd van vlotte service en vlotte leveringen. 

Wilt u dat wij langskomen voor een advies op maat? Nodig ons uit en we staan snel bij u op de stoep.

www.vlotbv.nl