Tuincentra en dierenspeciaalzaken

Tuincentra en dierenspeciaalzaken

Verhoog uw omzet met onze display-concepten. Met onze jarenlange ervaring in de tuincentra en dierenspeciaalzaken weten we als geen ander welke artikelen zorgen voor een hogere kassa-aanslag in uw winkel. Met onze unieke werkwijze zorgen we voor de artikelpresentatie, plaatsing en vlotte levering.

Specialist impulsaankopen voor tuincentra & dierspeciaalzaken

Met onze kennis en ervaring in de tuin & diersector weten we bij Vlot niet alleen welke van onze ruim 800 artikelen goed lopen, ook de artikelpresentatie is volgens ons essentieel. Onze vertegenwoordigers rijden dagelijks rond om de artikelen persoonlijk te plaatsen en om u te adviseren over display-concepten die op dat moment zorgen voor extra omzet in uw winkel.

Met onze aanpak richten wij ons op impulsaankopen in de winkel door op de juiste plaats en tijd onze display-concepten te plaatsen. Zo biedt u uw klanten precies de artikelen die ze nodig hebben, maar waar ze niet voor naar de winkel zijn gekomen. Dit levert u als winkelier een extra winstmarge op zonder grote investering.

Het plaatsen en bijvullen van de displays wordt gedaan door onze eigen vertegenwoordigers die op een samen afgesproken bezoekfrequentie langskomen. Zo bieden wij u totale ontzorging. U kunt bestellen via de vertegenwoordigers die ter plekke uit eigen voorraad leveren en via onze webshop. Hier vindt u ook een overzicht van ons complete assortiment en extra artikelinformatie.

Laat u inspireren door ons werk
Als groothandel van impulsartikelen verhogen we de bijverkoop van uw winkel. Onze klanten getuigen van het resultaat.
Lees meer
Onze impulsartikelen inkopen? Vraag een account aan.
Vlot B.V. staat voor u klaar als het gaat om de complete ontzorging in plaatsing, verzorging POS en het bijvullen van impulsproducten voor een optimale presentatie.