Horeca en supermarkten

Horeca en supermarkten

Verhoog uw omzet met onze display-concepten. Met onze jarenlange ervaring in de horeca en supermarkten weten we als geen ander welke artikelen zorgen voor een hogere kassa-aanslag in uw winkel. Met onze unieke werkwijze zorgen we voor de artikelpresentatie, plaatsing en vlotte levering.

Specialist impulsaankopen voor horeca en supermarkten

Vlot werkt al jarenlang samen met diverse horeca ondernemingen en supermarkten. Daarom begrijpen we exact welke van onze 800+ artikelen er het beste verkopen, maar ook het belang van productpresentatie. Onze vertegenwoordigers bezoeken dagelijks winkels om producten te plaatsen en adviseren over display-concepten voor meer omzet.

Horeca zaken en supermarkten trekken dagelijks veel klanten en bezoekers. Niet voor niets dat het aantrekkelijk is om hier impulsartikelen aan te bieden! Vlot plaatst display-concepten op de juiste plaats in uw zaak, om zo te zorgen dat u als winkelier een extra winstmarge pakt zonder grote investering. Bij een display kunt u onder andere denken aan een molen met leuke sjaals, aan een toonbankdisplay met Blossombs of aan een display met Oud Hollandse Ambachtscrème.

De zorg voor uw displays, inclusief plaatsing en bijvulling, ligt in handen van onze eigen vertegenwoordigers, die volgens een afgesproken frequentie uw winkel bezoeken. Bestel direct bij onze vertegenwoordigers uit voorraad of maak gebruik van onze webshop, waar u ons volledige aanbod en aanvullende productinformatie aantreft.

Laat u inspireren door ons werk
Als groothandel van impulsartikelen verhogen we de bijverkoop van uw winkel. Onze klanten getuigen van het resultaat.
Lees meer
Onze impulsartikelen inkopen? Vraag een account aan.
Vlot B.V. staat voor u klaar als het gaat om de complete ontzorging in plaatsing, verzorging POS en het bijvullen van impulsproducten voor een optimale presentatie.