Speciaalzaken en onderdelenwinkels

Speciaalzaken en onderdelenwinkels

Verhoog uw omzet met onze display-concepten. Met onze jarenlange ervaring in de speciaalzaken en onderdelenwinkels weten we als geen ander welke artikelen zorgen voor een hogere kassa-aanslag in uw winkel. Met onze unieke werkwijze zorgen we voor de artikelpresentatie, plaatsing en vlotte levering.

Specialist impulsaankopen voor speciaalzaken & onderdelenwinkels

Het team van Vlot beschikt over uitgebreide kennis van het reilen en zeilen in speciaalzaken en onderdelenwinkels. We weten welke van onze ruim 800 impulsartikelen hier goed verkopen én wat hierbij de beste artikelpresentatie is. Onze vertegenwoordigers zijn dagelijks onderweg om producten te installeren en te adviseren over winstgevende display-concepten.

Vlot plaats impulsproducten op de juiste locatie in uw zaak. In ons assortiment zijn veel impulsartikelen opgenomen die goed aansluiten bij speciaalzaken / onderdelenwinkels, zodat we uw klanten precies de artikelen bieden die bij hen passen. Bij deze artikelen kunt u denken aan tie wraps, tape of deurstoppers. Het verkopen van deze producten levert u als winkelier een extra winstmarge op zonder grote investering.

Voor het plaatsen en bijvullen van displays zorgen onze vertegenwoordigers, die regelmatig en volgens afspraak bij u langskomen. Dit biedt u totale ontzorging. Bestellingen kunnen worden geplaatst bij deze vertegenwoordigers, die vanuit hun eigen voorraad leveren, of via onze webshop, waar u een compleet overzicht van ons assortiment en extra informatie over de artikelen vindt.

Laat u inspireren door ons werk
Als groothandel van impulsartikelen verhogen we de bijverkoop van uw winkel. Onze klanten getuigen van het resultaat.
Lees meer
Onze impulsartikelen inkopen? Vraag een account aan.
Vlot B.V. staat voor u klaar als het gaat om de complete ontzorging in plaatsing, verzorging POS en het bijvullen van impulsproducten voor een optimale presentatie.