Webshops

Webshops

Verhoog uw omzet met onze display-concepten. Met onze jarenlange ervaring voor webshops weten we als geen ander welke artikelen zorgen voor een hogere kassa-aanslag in uw winkel. Met onze unieke werkwijze zorgen we voor de artikelpresentatie, plaatsing en vlotte levering.

Specialist impulsaankopen voor webshops

Vlot werkt veel samen met webshops, waardoor we exact weten welke van onze 800+ impulsartikelen goed verkopen in uw webshop. Koop uw producten in bij Vlot & ontdek zelf wat dit voor uw webshop omzet kan betekenen.

Voor webshops hebben we een ruim assortiment aan impulsartikelen. Gekleurde aanstekers, lekker ruikende crème of warme sokken zijn aantrekkelijke producten om mee te nemen en belanden gemakkelijk in de winkelwagen van uw webshop. Dit brengt kansen voor u als winkelier! Onze impulsartikelen bieden een mooie manier om uw omzet te verhogen.

Bij Vlot bent u als webshop verzekerd van een goede prijs, van maatwerk advies (op locatie) en van een vlotte service en levering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop, daar vindt u ons hele assortiment impulsartikelen.

Laat u inspireren door ons werk
Als groothandel van impulsartikelen verhogen we de bijverkoop van uw winkel. Onze klanten getuigen van het resultaat.
Lees meer
Onze impulsartikelen inkopen? Vraag een account aan.
Vlot B.V. staat voor u klaar als het gaat om de complete ontzorging in plaatsing, verzorging POS en het bijvullen van impulsproducten voor een optimale presentatie.