Laat u inspireren door ons werk

Als groothandel van impulsartikelen verhogen we de bijverkoop van uw winkel. Onze klanten getuigen van het resultaat.

Vlot B.V. heeft als hoofddoel dat iedere klant tevreden is. Als onze klant heeft u bij ons altijd de hoogste prioriteit. Dat wordt duidelijk in de illustratie die hiernonder is weergegeven. De blauwe symbolen geven weer wat klanten van ons kunnen verwachten, in het groen ziet u hoe wij als collega’s met elkaar om gaan.

De vlot competenties

 

Vlot B.V. bouwt graag een relatie op met u als klant. Dat doen we door persoonlijk contact en door een open en warme manier van communiceren. We geven en ontvangen graag eerlijke feedback en we komen onze afspraken altijd na. Samen werken we aan een gezamenlijk doel: u als klant ontzorgen en de extra omzet van uw bedrijf verhogen.

Onze samenwerking als collega's onderling is een deel van ons succes. We zijn betrokken bij elkaar en informeren naar elkaar. We stellen open vragen en we luisteren naar het antwoord. Zo komen we tot nieuwe inzichten en leren we van elkaar. In onze overleggen stellen we samen prioriteiten en nemen we samen de verantwoordelijkheid voor onze klanten en ons werk. We zijn één team met één boodschap.

 

Ons werk

Als groothandel zijn de mogelijkheden bij Vlot B.V. eindeloos. Naast de enorme variatie aan producten kunnen wij ook de winkelpresentatie verzorgen. Laat u ontzorgen door ons het plaatsen, presenteren en bijvullen van uw impulsartikelen te laten regelen. Om u een beeld van de mogelijkheden te geven hebben we diverse soorten productpresentaties voor u uitgelicht.

 

Blikvangers

Grijp de aandacht van uw klanten met opvallende displays op kritieke locaties. Door op de juiste plaats de juiste producten weer te geven zorgt u ervoor dat de klant even de tijd neemt om te kijken, wat de koopintentie verhoogt. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de bovenstaande displays die we voor Horta Westmalle in België hebben mogen realiseren.

 

Inspiratie

Spreek tot de verbeelding van uw klanten met inspirerende displays. Een mooi vormgegeven display verhoogt de kans tot kopen van impulsartikelen en geeft een hoogwaardige sfeer aan de winkel én de producten. Voor Interflower in Lokeren hebben we bovenstaand display met verschillende decoratieve producten gerealiseerd. Hiermee kunnen klanten van hun aankoop een mooi cadeau maken.

Naast inspirerende displays is het werkend zien van een product ook erg effectief. Zo kunnen klanten al een beeld krijgen van hoe het is om het product te gebruiken. Een mooie manier om de waarde van het product duidelijk te krijgen voor de klant. Bovenstaand display wat we voor Coppelmans hebben gerealiseerd geeft een mooi beeld van hoe het product gebruikt wordt en zal daarmee ook de klant inspireren voor hun eigen gebruik.

 

Seizoensartikelen

Verhoog uw kassa-aanslag door seizoensproducten te verkopen. Door seizoensproducten op het juiste moment en op de juiste plek in uw winkel te plaatsen verhoogt u de bijverkoop en daarmee uw omzet. Zo hebben wij bijvoorbeeld wintertextiel, tuinartikelen en nog veel meer seizoensgebonden artikelen. Door handig in te spelen op de tijd kunt u daarmee extra omzet realiseren. Zo hebben we voor Interflower in Lokeren en Bouwmarkt Groenen in Veldhoven een aantal presentaties gemaakt van seizoensartikelen die voor een mooie bijverkoop zorgen.

Naast deze mooie voorbeelden zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zo kunnen wij diverse displays en productpresentaties realiseren en hebben we een breed assortiment aan impulsartikelen. Wij hebben passende impulsartikelen voor onder andere:

Mocht u meer willen weten hierover nodigen we graag uit voor een persoonlijk advies. Neem contact met ons op en ontdek de extra kansen die uw winkel heeft!