Impulsartikelen voor winkel en webshop

Impulsartikelen voor winkel en webshop

Bij Vlot bent u als winkelier, webshop eigenaar of inkoper aan het juiste adres. We verzorgen de vlotte inkoop en levering van impuls artikelen, voor uw winkel of webshop.

Specialist in impuls artikelen

Het assortiment van Vlot is ruim opgezet en bevat voor iedere onderneming passende impuls artikelen. Van aanstekers tot lekker warme sokken, van kinderspeelgoed tot leuke cadeau artikelen. Of u nu een tuincentra, een bouwmarkt, een horecazaak of een speciaalzaak heeft, bij Vlot slaagt u altijd voor goedlopende impuls artikelen die uw omzet een boost geven.
 
Vlot ontzorgt in alles. We plaatsen de impulsproducten (in display) op een strategische locatie in uw winkel. Zo zorgen we ervoor dat winkelend publiek gemakkelijk een of meerdere extra producten bij u aanschaft. Onze vertegenwoordigers nemen het plaatsen en bijvullen van de displays voor hun rekening, op basis van een vooraf afgestemd schema.
Impulsartikelen bouwmarkt rendabel inzetten
Impulsartikelen kunnen lonend zijn voor uw bouwmarkt. Deze producten zijn vaak compact van formaat en aantrekkelijk geprijsd; ideaal voor spontane aankopen.
Lees meer
Impulsartikelen tuincentrum rendabel inzetten
Impulsartikelen kunnen lonend zijn voor uw tuincentrum of dierenspeciaalzaak. Deze producten, vaak klein en aantrekkelijk geprijsd, zijn ideaal voor spontane aankopen.
Lees meer
Laat u inspireren door ons werk
Als groothandel van impulsartikelen verhogen we de bijverkoop van uw winkel. Onze klanten getuigen van het resultaat.
Lees meer
Onze impulsartikelen inkopen? Vraag een account aan.
Vlot B.V. staat voor u klaar als het gaat om de complete ontzorging in plaatsing, verzorging POS en het bijvullen van impulsproducten voor een optimale presentatie.