Cadeau en sfeerwinkels

Cadeau en sfeerwinkels

Verhoog uw omzet met onze sfeervolle display-concepten. Dankzij onze ervaring in cadeau- en sfeerwinkels weten we precies welke producten uw verkoop stimuleren. Wij zorgen voor een aantrekkelijke productpresentatie, efficiënte plaatsing en snelle levering.

Specialist impulsaankopen voor cadeau- en sfeerwinkels

Bij Vlot kennen we het reilen en zeilen van cadeau- en sfeerwinkels. We weten welke van onze 800+ producten hier succesvol zijn en hoe belangrijk een goede presentatie is. Elke dag zijn onze vertegenwoordigers op pad om artikelen te plaatsen en advies te geven over display-concepten die uw verkoop verhogen.

Vlot plaatst de impulsproducten (in display) op een strategische plaats in uw winkel. Dit zorgt er voor dat winkelende consumenten gemakkelijk een of meerdere extra producten bij u afrekenen. We zorgen dat de producten aansluiten bij uw winkel, denk aan de leuke Blossombs, sfeervolle tuinfakkels of handige knipmaatjes.

Onze vertegenwoordigers nemen het plaatsen en bijvullen van de displays voor hun rekening, op basis van een met u afgesproken schema. Dit zorgt voor volledige ontzorging aan uw kant. U heeft de optie om te bestellen bij de vertegenwoordigers, die uit eigen voorraad leveren, of via onze webshop, waar ons complete assortiment en uitgebreide artikelinformatie beschikbaar zijn.

Laat u inspireren door ons werk
Als groothandel van impulsartikelen verhogen we de bijverkoop van uw winkel. Onze klanten getuigen van het resultaat.
Lees meer
Onze impulsartikelen inkopen? Vraag een account aan.
Vlot B.V. staat voor u klaar als het gaat om de complete ontzorging in plaatsing, verzorging POS en het bijvullen van impulsproducten voor een optimale presentatie.