Kleuren
Seizoen
Kenmerk
Materiaal
Maat
Thema
Prijs
Min: €0
Max: €900

Bouwmarkten

Zaklampen, tape en gereedschap zijn populaire artikelen in bouwmarkten. Vlot B.V. biedt talloze impulsartikelen die aansluiten bij het assortiment van bouwmarkten. Ontdek het ruime assortiment aan impulsartikelen voor uw winkel.

Lees verder

Dé groothandel voor bouwmarkten

Speciaal voor bouwmarkten heeft Vlot B.V. een ruim assortiment aan stoere impulsartikelen geselecteerd. Hierdoor is er altijd wel een impulsartikel geschikt voor uw winkel. Functionele producten passend bij het assortiment van uw bouwmarkt. Impulsartikelen in bouwmarkten zijn aantrekkelijke producten met een hoge omloopsnelheid. Onze impulsartikelen zijn een mooie manier om uw omzet te verhogen. 

Ontdek ons assortiment impulsproducten voor bouwmarkten:

De presentatiemogelijkheden van impulsartikelen voor bouwmarkten

Vrijwel al onze impulsartikelen gericht op bouwmarkten kunnen geleverd worden in een bijpassend presentatie display. Hierdoor komen de impulsartikelen goed tot zijn recht in uw winkel. Een goede presentatie van impulsartikelen maakt het voor klanten aantrekkelijk om tot aankoop over te gaan. 

Vlot B.V. doet u graag een passend voorstel om de impulsartikelen in uw bouwmarkt te presenteren. Indien gewenst ontzorgt Vlot B.V. u ook met de daadwerkelijke inrichting van de displays. Wat dacht u van een display gevuld met zaklampen bij de kassa? Of een display met gereedschap langs de looproute?

Impulsartikelen voor bouwmarkten kopen bij groothandel Vlot B.V.

Impulsartikelen kopen voor bouwmarkten? Vlot B.V. is dé groothandel voor bouwmarkten. Bij Vlot B.V. geniet u van de volgende voordelen:

  • Breed assortiment aan impulsartikelen van gereedschap tot aan persoonlijke verzorgingsproducten;
  • Aantrekkelijke presentatiemogelijkheden voor vrijwel alle impulsartikelen
  • U ontvangt gegarandeerd een goede prijs op ons assortiment impulsartikelen. Dit maakt het voor u als ondernemer een aantrekkelijke investering;
  • We geven graag advies (op locatie), waarbij we u graag voorzien van een passend voorstel;
  • Wij heten niet voor niets Vlot. Bij Vlot B.V. bent u verzekerd van vlotte service en vlotte leveringen. 

Wilt u dat wij langskomen voor een advies op maat? Nodig ons uit en we staan snel bij u op de stoep.

www.vlotbv.nl