Bouwmarkten

Bouwmarkten

Verhoog uw omzet met onze display-concepten. Met onze jarenlange ervaring in bouwmarkten en doe-het-zelfzaken weten we als geen ander welke artikelen zorgen voor een hogere kassa-aanslag in uw winkel. Met onze unieke werkwijze zorgen we voor de artikelpresentatie, plaatsing en vlotte levering.

Specialist in impuls artikelen voor bouwmarkten

Bij Vlot kennen we de bouwmarktsector door en door. We weten welke van onze 800 producten er goed verkopen, en we hechten veel waarde aan de manier van presenteren. Onze vertegenwoordigers zijn elke dag op pad om producten direct in uw bouwmarkt te plaatsen en om advies te geven over display-concepten die de verkoop stimuleren.

Met onze aanpak richten wij ons op impulsaankopen door op de juiste plaats en tijd onze display-concepten te plaatsen. Zo biedt u uw klanten precies de artikelen die ze nodig hebben, maar waar ze niet voor naar de winkel zijn gekomen. Dit levert u als winkelier een extra winstmarge op zonder grote investering. Vlot doet u graag een passend voorstel om de impulsartikelen in uw bouwmarkt te presenteren. Indien gewenst ontzorgt Vlot u ook met de daadwerkelijke inrichting van de displays. Wat dacht u van een display gevuld met zaklampen bij de kassa? Of een display met gereedschap langs de looproute?

Onze vertegenwoordigers zijn verantwoordelijk voor het plaatsen en aanvullen van de displays, volgens een met u overeengekomen bezoekschema. Dit garandeert u volledige ontzorging. Bestellingen kunnen worden geplaatst bij de vertegenwoordigers die direct uit eigen voorraad leveren, of via onze online webshop, waar u ons gehele assortiment en gedetailleerde productinformatie vindt.

Laat u inspireren door ons werk
Als groothandel van impulsartikelen verhogen we de bijverkoop van uw winkel. Onze klanten getuigen van het resultaat.
Lees meer
Onze impulsartikelen inkopen? Vraag een account aan.
Vlot B.V. staat voor u klaar als het gaat om de complete ontzorging in plaatsing, verzorging POS en het bijvullen van impulsproducten voor een optimale presentatie.