Kleuren
Seizoen
Kenmerk
Materiaal
Maat
Thema
Prijs
Min: €0
Max: €850

Onderdelenwinkels

Tie wraps, tape, en deurstoppers zijn impulsproducten die goed passen bij onderdelenwinkels. Vlot B.V. biedt talloze impulsartikelen die aansluiten bij het assortiment van onderdelenwinkels. Ontdek het ruime assortiment aan impulsartikelen voor uw winkel.

Lees verder

Dé groothandel voor onderdelenwinkels

Speciaal voor onderdelenwinkels heeft Vlot B.V. een assortiment aan passende impulsartikelen geselecteerd. Hierdoor is er altijd wel een impulsartikel geschikt voor uw winkel. Functionele producten passend bij het assortiment van onderdelenwinkels. Onze impulsartikelen zijn een mooie manier om uw omzet te verhogen. 

Ontdek ons assortiment impulsproducten voor onderdelenwinkels:

De presentatiemogelijkheden van impulsartikelen voor onderdelenwinkels

Vrijwel al onze impulsartikelen gericht op onderdelenwinkels kunnen geleverd worden in een bijpassend presentatie display. Hierdoor komen de impulsartikelen goed tot zijn recht in uw winkel. Een goede presentatie van impulsartikelen maakt het voor klanten aantrekkelijk om tot aankoop over te gaan. 

Vlot B.V. doet u graag een passend voorstel om de impulsartikelen in uw onderdelenwinkel te presenteren. Indien gewenst ontzorgt Vlot B.V. u ook met de daadwerkelijke inrichting van de displays. Wat dacht u van een display gevuld met tie wraps in alle maten? 

Impulsartikelen voor onderdelenwinkels kopen bij groothandel Vlot B.V.

Impulsartikelen kopen voor onderdelenwinkels? Vlot B.V. is dé groothandel voor onderdelenwinkels. Bij Vlot B.V. geniet u van de volgende voordelen:

  • Breed assortiment aan impulsartikelen van gereedschap tot aan persoonlijke verzorgingsproducten;
  • Aantrekkelijke presentatiemogelijkheden voor vrijwel alle impulsartikelen
  • U ontvangt gegarandeerd een goede prijs op ons assortiment impulsartikelen. Dit maakt het voor u als ondernemer een aantrekkelijke investering;
  • We geven graag advies (op locatie), waarbij we u graag voorzien van een passend voorstel;
  • Wij heten niet voor niets Vlot. Bij Vlot B.V. bent u verzekerd van vlotte service en vlotte leveringen. 

Wilt u dat wij langskomen voor een advies op maat? Nodig ons uit en we staan snel bij u op de stoep.

www.vlotbv.nl