Kleuren
Seizoen
Kenmerk
Materiaal
Maat
Thema
Prijs
Min: €0
Max: €850

Schilder, schoen en sleutelspecialist

Aanstekers, lijm en gereedschap zijn populaire artikelen in schilder-, schoen- en sleutelwinkels. Vlot B.V. biedt talloze impulsartikelen die aansluiten bij uw assortiment als schilder-, schoen- en sleutelwinkels. Ontdek het ruime assortiment aan impulsartikelen voor uw winkel.

Lees verder

Dé groothandel in impulsartikelen voor de schilder-, schoen- en sleutelspecialist

Vlot B.V. heeft een ruim assortiment aan impulsartikelen voor de schilder-, schoen- en sleutelspecialist. De schilder-, schoen- en sleutelspecialist is een ideale locatie voor kleine impulsartikelen die weinig ruimte innemen zoals aanstekers of lijm. Functionele producten passend bij het assortiment van uw schilder-, schoen- en sleutelspecialist.

Ontdek ons assortiment impulsproducten voor de schilder-, schoen- en sleutelspecialist:

De presentatiemogelijkheden van impulsartikelen voor de schilder-, schoen- en sleutelspecialist

Vrijwel al onze impulsartikelen gericht op de schilder-, schoen- en sleutelspecialist kunnen geleverd worden in een bijpassend presentatie display. Hierdoor komen de impulsartikelen goed tot zijn recht in uw winkel. Een goede presentatie van impulsartikelen maakt het voor klanten aantrekkelijk om tot aankoop over te gaan. 

Vlot B.V. doet u graag een passend voorstel om de impulsartikelen in uw schilder-, schoen- en sleutelspecialist te presenteren. Indien gewenst ontzorgt Vlot B.V. u ook met de daadwerkelijke inrichting van de displays. Wat dacht u van een display gevuld met aanstekers bij de kassa? Of een display met warme sokken bij de ingang?

Impulsartikelen voor de schilder-, schoen- en sleutelspecialist kopen bij groothandel Vlot B.V.

Impulsartikelen kopen voor in uw schilder-, schoen- en sleutelspecialist? Vlot B.V. is dé groothandel in impulsartikelen voor de schilder-, schoen- en sleutelspecialist. Bij Vlot B.V. geniet u van de volgende voordelen:

  • Breed assortiment aan impulsartikelen van gereedschap tot aan persoonlijke verzorgingsproducten;
  • Aantrekkelijke presentatiemogelijkheden voor vrijwel alle impulsartikelen
  • U ontvangt gegarandeerd een goede prijs op ons assortiment impulsartikelen. Dit maakt het voor u als ondernemer een aantrekkelijke investering;
  • We geven graag advies (op locatie), waarbij we u graag voorzien van een passend voorstel;
  • Wij heten niet voor niets Vlot. Bij Vlot B.V. bent u verzekerd van vlotte service en vlotte leveringen. 

Wilt u dat wij langskomen voor een advies op maat? Nodig ons uit en we staan snel bij u op de stoep.

www.vlotbv.nl