Beschrijving

Wat is een Loofah spons en waarom zou je hem gebruiken?

Een Loofah spons is een natuurlijk alternatief als washand. Een Loofah spons is gemaakt van de gedroogde vrucht van een plant die lijkt op een courgette. Deze plant behoort tot de komkommerfamilie en groeit in tropische en subtropische gebieden. Een Loofah spons is dus 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar!

Een Loofah spons heeft veel voordelen voor je huid. Hij werkt als een zachte scrub die dode huidcellen verwijdert en je huid laat stralen. Hij stimuleert ook de bloedsomloop en de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bovendien kun je hem gebruiken met je favoriete body bar om een heerlijk schuim te creëren.

Hoe gebruik je een Loofah spons?

Een Loofah spons is heel eenvoudig in gebruik. Je maakt hem eerst nat onder de douche of in bad. Dan masseer je hem zachtjes over je vochtige huid. Je kunt er eventueel een body bar overheen halen om meer schuim te krijgen. Na gebruik spoel je de spons goed uit en hang je hem op om te drogen. Je kunt hem ook af en toe wassen in de wasmachine of steriliseren door hem kort te koken in water. De spons is plat maar vormt zich vanzelf wanneer hij wordt natgemaakt!

Zoals je ziet, is een Loofah spons een geweldige manier om je huid op een natuurlijke wijze te verzorgen. Bestel nu jouw Loofah spons bij ons en geniet van een zachte en schone huid!

  • Geheel plasticvrij
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Volledig Vegan
Specificaties
Verkoopgrootte10
CAP incl. BTW9,95
EAN7440857984949
Heeft u een vraag over dit product?
Klantenservice
Klantbeoordeling
9.4
646 beoordelingen
Super service! Per ongeluk de verkeerde artikelen besteld. Even gebeld en dezelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen!
- Jens Geurts | 13-10-2019
Kiyoh