Beschrijving

Gevulde toonbankdisplay met artikelen van Blossombs. Een display bevat 18 stuks. Verkrijgbaar in 2 varianten: Eierdoosje met 6 zaadbommetjes of een jute zakje met 8 stuks.

Omschrijving 

Super leuk om te geven als cadeau! Met de vrolijk gekleurde zaadbommetjes van Blossombs creëer je een ware bloemenzee en tegelijk een voedselparadijs voor bijen en vlinders. Neem ze mee naar buiten en gooi de Blossombs overal waar je maar bloemen wilt en aarde is; in de tuin, op het balkon of een braakliggend stukje grond, wacht op de regen of gebruik een gieter en na een paar weken genieten jij, de bij en de vlinders van de meest kleurrijke bloemen!

Deze Blossombs zijn gemaakt in Nederland met biologische zaden van wilde bloemen, natuurlijke klei, kleurpigmenten en nutriënten.


Zaaitijd: maart - september. Als je ze later zaait komen ze de eerstvolgende lente op. Blossombs zijn zeker 2 jaar houdbaar.

Specificaties
Verkoopgrootte1
CAP incl. BTWEggbox 6,95 | Jute bag 8,95
Heeft u een vraag over dit product?
Klantenservice
Klantbeoordeling
9.4
646 beoordelingen
Super service! Per ongeluk de verkeerde artikelen besteld. Even gebeld en dezelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen!
- Jens Geurts | 13-10-2019
Kiyoh