Beschrijving

Dr. Turbo Turbolijm 10 gram

Professionele industriële lijm voor diverse materiaalcombinaties. Geschikt voor industrie, handwerk en huishouden. De snel hardende Cyaanacrylaatlijm kan succesvol worden gebruikt voor een zeer sterke verbinding van verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld glas, porselein, keramiek, hout, kunststof, rubber, leer, pvc en steen.

Voor hechting van materialen met een verschillende uitzettingscoëfficiënt, zoals bijvoorbeeld glas op metaal of glas op glas, kan het nodig zijn een speciaal rubber (b.v. EPDM) te gebruiken om breuk te voorkomen. Turbolijm is niet geschikt voor stof en papier. Voor het verlijmen van teflon p.e. en p.p. is het gebruik van Dr. Turbo Primer Plus aan te raden. Verkrijgbaar in flesjes van 4, 10 en 20 gram. Onze producten zijn voorzien van een hermetisch afsluitbare dop, waardoor ze niet uitdrogen. Turbolijm is corrigeerbaar in ± 5 seconden. De turbolijm is hittebestendig, koudebestendig, watervast, transparant en verkleurt niet.

  • Lijmt kunststof, glas, porselein, keramiek, hout, steen, leer, rubber en pvc
  • Unieke sluiting die niet vastlijmt
  • Gebruiksvriendelijk en gebruiksklaar
Specificaties
Gewicht in g15
Breedte in mm22
Hoogte in mm80
Lengte in mm22
Hoeveelheid in g10
Verkoopgrootte1
CAP incl. BTW9,95
Aantal in binnen-/omdoos20
EAN8718164500008
Heeft u een vraag over dit product?
Klantenservice
Klantbeoordeling
9.4
646 beoordelingen
Super service! Per ongeluk de verkeerde artikelen besteld. Even gebeld en dezelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen!
- Jens Geurts | 13-10-2019
Kiyoh