Kleuren
Seizoen
Kenmerk
Materiaal
Maat
Thema
Prijs
Min: €0
Max: €2000

Woonwinkel en warenhuis

Woonwinkels en warenhuizen zijn aantrekkelijke locaties om impulsartikelen aan te bieden. Klanten die een woonwinkel of warenhuis bezoeken spenderen gemiddeld een lange tijd in de winkel en zijn gericht op zoek naar aankopen. Een ideale locatie voor impulsartikelen zoals deurstoppers, houten artikelen of vilt voor meubels en bloempotten.

Lees verder

Dé groothandel voor woonwinkels en warenhuizen

Vlot B.V. heeft een ruim assortiment aan impulsartikelen voor woonwinkels en warenhuizen die inspelen op de behoefte van klanten. Deurstoppers, vilt of houten artikelen met leuke spreuken zijn aantrekkelijke producten om aan te bieden in woonwinkels en warenhuizen. Een functioneel product passend bij het assortiment van uw woonwinkel of warenhuis.

Ontdek ons ruime assortiment aan impulsproducten gericht voor woonwinkels en warenhuizen:

De presentatiemogelijkheden van impulsartikelen voor woonwinkels en warenhuizen

Vrijwel al onze impulsartikelen gericht op woonwinkels en warenhuizen kunnen geleverd worden in een bijpassend presentatie display. Hierdoor komen de impulsartikelen goed tot zijn recht in uw winkel. Een goede presentatie van impulsartikelen maakt het voor klanten aantrekkelijk om tot aankoop over te gaan. 

Vlot B.V. doet u graag een passend voorstel om de impulsartikelen in uw woonwinkel of warenhuis te presenteren. Indien gewenst ontzorgt Vlot B.V. u ook met de daadwerkelijke inrichting van de displays. Wat dacht u van een display gevuld met deurstoppers in de looproute? Of een display turbolijm bij de kassa?

Impulsartikelen voor woonwinkels en warenhuizen kopen bij groothandel Vlot B.V.

Impulsartikelen kopen voor in uw woonwinkel of warenhuis? Vlot B.V. is dé groothandel voor woonwinkels en warenhuizen. Bij Vlot B.V. geniet u van de volgende voordelen:

  • Breed assortiment aan impulsartikelen van gereedschap tot aan persoonlijke verzorgingsproducten;
  • Aantrekkelijke presentatiemogelijkheden voor vrijwel alle impulsartikelen
  • U ontvangt gegarandeerd een goede prijs op ons assortiment impulsartikelen. Dit maakt het voor u als ondernemer een aantrekkelijke investering;
  • We geven graag advies (op locatie), waarbij we u graag voorzien van een passend voorstel;
  • Wij heten niet voor niets Vlot. Bij Vlot B.V. bent u verzekerd van vlotte service en vlotte leveringen. 

Wilt u dat wij langskomen voor een advies op maat? Nodig ons uit en we staan snel bij u op de stoep.

www.vlotbv.nl